2693051019 Λακκόπετρα, Αχαΐας alatzaschips@yahoo.gr
hero image
 
 
 
Alatzas Chips
Εμπόριο - Επεξεργασία & Τυποποίηση Αγροτικών Προϊόντων Αχαΐα


Η επιχείρησή μας “Alatzas Chips” η οποία βρίσκεται στην Αχαΐα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Λακκόπετρα, δραστηριοποιείται από το 2003 με το εμπόριο, την επεξεργασία και την τυποποίηση αγροτικών προϊόντων.

Έχοντας ως κύριο στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη, η επιχείρησή μας, προσφέρει ποιοτικά επεξεργασμένα αγροτικά προϊόντα όπως πατάτες και κρεμμύδια, καθώς και άριστη εξυπηρέτηση.

Πιο συγκεκριμένα, σε εμάς θα βρείτε πατάτες ολόκληρες και αποφλοιωμένες, πατάτες stick, φούρνου, καρέ, ροδέλα, κυδωνάτες και ακανόνιστες με φλοίδα, ολόκληρα και αποφλοιωμένα κρεμμύδια καθώς και καθαρισμένα καρότα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας

καθημερινά εργαζόμαστε με αγάπη, μεράκι και ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής.

Όλα τα αγροτικά προϊόντα μας προέρχονται κατά κύριο λόγο από ντόπιους παραγωγούς, οι οποίοι επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, προκειμένου να είμαστε πάντα σίγουροι για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που θα σας προσφέρουμε.

Απευθυνόμαστε σε επιχειρήσεις εστίασης όπως εστιατόρια, σουβλατζίδικα, catering κ.α. σε όλη την Αχαΐα, ενώ μπορούμε να αποσταλούμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Φιλοσοφία μας είναι να είμαστε πάντα δίπλα στους καταναλωτές, να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και να προσπαθούμε διαρκώς για την άριστη εξυπηρέτησή τους.
Παράλληλα, δεν σταματάμε ποτέ να εκσυγχρονιζόμαστε αλλά και να εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετική με τα προϊόντα μας
ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.